Rentoa vapaa-aikaa

Työajan ahkeruuden ja tehokkuuden jälkeen haluan vapaa-ajallani ottaa vähän iisimmin.

Harrastukseni ovat melko rentoja: luen paljon sekä kevyitä että raskaita kirjoja, leivon suklaakakkuja, ompelen isoäitini 60 vuotta vanhalla Husqvarnalla ja haaveilen pehmiskoneesta. Lähden kävelylle lähimetsiin ja valokuvaan luonnon ihmeitä. Käyn myös usein viskomassa muovisia kiekkoja metallisiin koreihin, eli toisin sanoen harrastan frisbeegolfia. Frisbeenheittelyn ansiosta olen viettänyt lukemattomia tunteja hikisillä hiekkakuopilla tarpoen, synkissä röllimetsissä ryömien ja kivisillä kallioilla liukastellen. Musiikkia kuuntelen joka päivä, lähestulkoon koko ajan ja etsin jatkuvasti uusia hyviä kappaleita soittolistoilleni.

Frisbeet

Matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä pidän valtavasti. Tähän mennessä olen käynyt Keski-Euroopassa useampaan otteeseen, Pohjois-Norjassa ja Lapissa, etelässä Kanarian saarilla sekä Kanadassa. Tulevien vuosien aikana olen suunnitellut suuntaavani Islantiin, Norjan Lofooteille ja Slovakiaan. Koto-Suomessa hauskinta on matkustaa pieniin ja sympaattisiin paikkoihin, joista ei ole koskaan aiemmin kuullutkaan.

Krakova

Krakovassa oli paljon hienoja taloja.

Rooma

Ihastuin Roomaan ja sen raunioihin keväällä 2015.

Vapaa-ajallani pidän usein vain rennosta olemisesta ja uusien ruokareseptien etsimisestä. Katson paljon elokuvia ja vanhoja tv-sarjoja ja seikkailen netissä. Sosiaalisen median seuraamista ja siihen osallistumista voisi kutsua jo elämäntavaksi kaiken siellä viettämäni ajan jälkeen. Kotona rentoudun myös kuperkeikkoja taituroivan, ruoanhimoisen Kisse-kissani kanssa.

kisse

 

Mainokset